Algemeen

The day after agility

“Een perfecte dag heeft niets te maken met het weer. Mijn perfecte dag is een agility dag!”

Zo af en toe komt het wel eens voor, je wekker gaat om 5.30, je schrikt wakker en denkt “%^#&^# waarom heb ik die wekker ook al weer gezet?”.

Kort daarna loop je met je honden buiten in de toch wel frisse buitenlucht. Op naar het veld waar de wedstrijdvoorbereiding verder gaat. Er moet eigenlijk best nog veel gebeuren, parcours opbouwen, secretariaat optuigen, schrijftafel en -tent, geluidsinstallatie installeren enz enz. Maar met veel vrijwilligers is het goed verlopen.

Voor je het weet komen de eerste deelnemers het veld op lopen en de tentjes worden neergezet. De dag gaat beginnen en goh wat is het nog fris. Pas later op de dag zou het een perfecte temperatuur worden.

Zoals op de regionale agility wedstrijden gewoonte is geworden,  beginnen we zo rond 9.00 uur met het spel, daarna vastpascours en de jumping als laatste. We hebben vandaag 72 combinaties gehad.

We moeten ons sterk vergissen maar als een dag zoals zaterdag zo heerlijk verloopt zonder noemenswaardige problemen, dan kunnen we van een zeer geslaagde dag spreken.

Nogmaals een groot dankwoord gericht aan iedereen die deze dag mogelijk heeft gemaakt.

Laten we proberen om met zijn allen in te schrijven voor de wedstrijd van MHAV in Riethoven op 19 mei.

Een groet van een tevreden en trots mens.

HondenClub Oud Woensel

Een gedachte over “The day after agility

  1. Ook jullie bedankt voor het mogelijk maken van deze mooie dag ! Onze hondjes en wij hebben ook weer genoten van het mooie evenement, de mooie mensen en het mooie weer.

Reacties zijn gesloten.