Nabeschouwing 23 juli 2022 HS.Alert – Moergestel

Valkenswaard, Zondag 23 juli 2022

Op zaterdag 23 juli 2022 organiseerde HS Alert voor de eerste keer een wedstrijd in de regio. En we denken terug te mogen kijken op een zeer geslaagde dag.

Daar het veld van HS Alert niet meteen geschikt is voor het organiseren van een dergelijke wedstrijd waren wij blij dat we gebruik mochten maken van het veld en (behendigheids-)spullen van VVH. Hiervoor onze hartelijke dank!

Dankzij mede de inzet van onze vrijwilligers, het weer en de steun van VVH kunnen we, zoals al gezegd, terugkijken op een zeer geslaagde dag. We waren dan ook mooi op tijd klaar.

Zo voor de eerste keer organiseren is dan toch altijd weer spannend, maar gelukkig liep alles deze dag op rolletjes en is het zeker voor herhaling vatbaar.

Ook natuurlijk veel dank aan de lopers, want zij kleuren uiteindelijk deze dag in. We hopen dat het met name voor de debutanten ook een leerzame dag is geweest met naar ons idee leuke, maar hier een daar uitdagende parcoursen.

Voor de uitslag verwijzen wij graag naar:
Voor de debutanten …… uitslagen debutanten
Voor de open klasse …….uitslagen open klasse

Dank aan iedereen voor de aanwezigheid, de hulp en het leuk en gezellig lopen. Voor ons is dit zeker voor herhaling vatbaar.

HS Alert

We hebben ook enkele foto’s kunnen verzamelen die tijdens de wedstrijddag zijn gemaakt.
Hier vindt je een kleine impressie.