Nabeschouwing 21 mei 2023 HS.Alert – Moergestel

Moergestel, Zondag 21 mei 2023

Zondag 21 mei organiseerden we met Hondenschool Alert de eerste wedstrijd van dit jaar en we kijken terug op een zeer geslaagde dag.

Omdat we geen gebruik konden maken van de velden van Valkenswaard of Riethoven zijn we na een korte zoektocht terecht gekomen bij RSV Fevior en mochten we gebruikmaken van hun buitenbak. Qua ruimte een prima keuze. Wellicht voor een enkeling even wennen om op zand te lopen, maar dat viel verder over het algemeen wel mee.

We hopen dat het met name voor de debutanten ook een leerzame dag is geweest met naar ons idee leuke, en hier en daar uitdagende parcoursen.

Het weer was goed, het deelnemersaantal prima en de locatie top. En mede dankzij de inzet van onze vrijwilligers kunnen we, zoals al gezegd, terugkijken op een zeer geslaagde dag die mooi op tijd klaar was.

Voor de uitslag verwijzen wij graag naar:

· Debutanten
· A-Klasse
· Open Klasse

Dank aan iedereen voor de aanwezigheid, de hulp en het leuk en gezellig lopen. Voor ons is dit zeker voor herhaling vatbaar.

HS Alert

We hebben ook enkele foto’s kunnen verzamelen die tijdens de wedstrijddag zijn gemaakt.
Hier vindt je een kleine impressie.

Er zijn die dag door een van onze vrijwilligers foto’s gemaakt. Deze kun je hier vinden https://photos.app.goo.gl/ZBvVzPxDwJB38PjL8